Blog

Hét kampeergevoel

2019-05-27
 | 

De onbevangen kampeersfeer op de Oostappen Vakantieparken werkt zo goed als verslavend. De ruime kampeerplaatsen liggen op de mooiste plekken op het park. Begeef je tussen de bomen op een ruime groene kampeerplaats (± 100m²). De auto kun je neerzetten op de kampeerplaats naast de tent / stacaravan. Wel zo handig!

Na aankomst op het park...

Zodra je de auto uitstapt adem je de frisse lucht in en wandel je de mooie natuur in. Word wakker in de buitenlucht en eet gezellig voor je tent / caravan of camper een lekker uitgebreid ontbijtje samen. Wie weet spotten jullie zelfs nog wel eekhoorntjes of konijntjes!

Na het ontbijt rennen je kinderen binnen een no-time van speeltuin naar speeltuin met hun nieuwe vakantievriendjes. … Die zie je voorlopig niet meer terug, er is namelijk zoveel te beleven op de Oostappen Vakantieparken in Nederland en België! Op de camping zit er tevens altijd wel iemand klaar voor een praatje, een potje kaarten of een zomerse barbecue.

Wanneer kom jij de fijne kampeersfeer proeven? Kies een mooi plekje uit op het park en geniet! 

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

 ACSI RECRON   ADAC

De actuele invulling van de faciliteiten kan per park verschillen.

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op +31 (0)493 326 977 of stel je vraag op Facebook.

Wij zijn weer open vanaf 27 maart 2020!
(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Vanaf 27 maart 2020 kun je weer terecht op vrijwel alle Oostappen Vakantieparken. Vakantiepark Hengelhoef opent op 3 april. Tot dan!